1. Home
  2. Actualitat
  3. Pals transforma la Plaça Catalunya en un circuit infantil
Pals transforma la Plaça Catalunya en un circuit infantil

Pals transforma la Plaça Catalunya en un circuit infantil

0
0
Foto: Ajuntament de Pals
Foto: Ajuntament de Pals

La plaça Catalunya de Pals es transforma en una gran pista de karts on els alumnes de l’Escola Quermany posen en pràctica tot el que han après en les sessions teòriques de mobilitat segura.

Els nens i nenes de primer, tercer, cinquè i sisè de primària del centre educatiu han posat en pràctica els coneixements adquirits durant les classes teòriques de mobilitat segura durant el curs gràcies el parc infantil de trànsit que s’ha instal·lat a la plaça Catalunya de la vila. Conduint karts, els infants han pogut circular tenint en compte els senyals de trànsit, les prioritats de pas i les distàncies de seguretat.

A més, els infants han realitzat una excursió amb bicicleta des de l’escola fins la platja, acompanyats d’agents de la Policia Local de Pals. Així, han pogut realitzar una segona pràctica però en aquest cas amb trànsit real.

L’alcalde de Pals, Sergi Brull, ha explicat que “és molt important que els nens i les nenes es familiaritzin amb les normes bàsiques de circulació, la mobilitat segura es forja amb formació. La feina que fa la Policia Local de Pals en aquest sentit és immillorable”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *