Passió pel Dakar

La propera edició d’aquesta mítica prova estrena la categoria ‘Dakar Classic’ per a vehicles dels anys 80 i 90 on prendrà part l’equip Clàssics Competició.

La 43a edició del Dakar que es disputarà del 3 al 15 de gener a l’Aràbia Saudita comptarà amb una nova categoria, la Dakar Classic oberta als vehicles que van prendre part en aquesta mítica prova en els anys 80 i 90 i en la qual competirà l’equip català Clàssics Competició.

Amb Andreu Vidal i Pere Maimi com a impulsors, l’equip Clàssics Competició disputarà el proper Dakar amb dos Range Rover de 1980 i 1991 a més d’un Mercedes Unimog de 1986 que també els farà d’assistència. Andreu Vidal estarà al volant d’un Range Rover i Pere Miami, amb 14 participacions al Dakar, com a copilot. Joan Llopis s’estrena al Dakar amb l’altre Range Rover i Francesc Guillem a la seva dreta. El Mercedes Unimog el portarà Miquel Angel Boet amb Àlex Rabell com a copilot.

“Ens mou la passió pel motor però sobretot pel desert. El desert atrapa. A vegades t’ho fa passar realment malament, però atrapa”, explica Enric Conti, Team Manger de l’equip, i al costat de Baldiri Olivé, peces claus de Clàssics Competició.

Jeddah els espera. Del 3 al 15 de gener de 2021 a l’Aràbia Saudita. Allà començarà a fer-se realitat el seu somni, el somni de tornar al Dakar com el de Maimi i Vidal o el de debutar en aquesta mítica prova com Vidal, Llopis, Boet i companyia. Molta sort!!

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Hyundai i20: SALT QUALITATIU

Nou Hyundai i20: SALT QUALITATIU

Aquest és el nou Hyundai i20

Posterior
“Aquest any no estem per faves”

“Aquest any no estem per faves”

Audi i Jordi Roca, responsable de la partida de postres al restaurant El Celler

També et pot interessar
Total
0
Share