Pau Navarro i Jan Rosa participaran a la Copa Hyundai i20N Rallye 2024

Pau Navarro, pilot, i Jan Rosa, copilot, participaran aquest any a la Copa Hyundai i20N Rallye 2024. El passat dimecres dia 20 de març varen anar a les instal:lacions de Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la provincia de Girona, on se’ls hi va fer entrega de dos Hyundai i20N: un per córrer la Copa i l’altre per entrenaments. El model triat per a aquesta nova Copa és el Hyundai i20 N 1600 de 204cv amb les modificacions necessàries per ser competitius en la dura exigència que suposa la participació a Ral·lis de velocitat en asfalt i ha estat preparat a les instal·lacions de Porto, Portugal.

Hyundai Motor España llança la nova Copa i20 N de Ral·lis, i neix com una competició que té com a finalitat la iniciació i promoció de pilots al món dels ral·lis. Aquesta nova competició s’incorporarà al Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (Super-CER) i al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA), que engloba el nivell més alt de competició a Ral·lis d’Espanya recolzat per la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme.

La nova Copa de Ral·lis constarà de sis curses a Ral·lis d’asfalt i comptarà amb un pressupost en premis de més de 155.000 euros a repartir entre les curses a participar-hi. Hi haurà premis en metàl·lic per a cada equip classificat al final de cada Ral·li. Addicionalment es repartiran premis finals en acabar la temporada.

Aquest nou campionat està limitat a pilots amb edat de 26 anys o menys i que no tinguin palmarès de rellevància.

Total
0
Shares
Anterior
Ducati pensa en Marc Márquez com a company de Bagnaia

Ducati pensa en Marc Márquez com a company de Bagnaia

El cerverí és una de les opcions junt amb Martín i Bastianini

Posterior
Razgatlıoğlu obté la seva primera victòria amb BMW al GP de Catalunya

Razgatlıoğlu obté la seva primera victòria amb BMW al GP de Catalunya

Un cop més, la gestió del desgast al Circuit ha tingut un paper clau

També et pot interessar
Total
0
Share