1. Home
  2. Actualitat
  3. Pep Bassas i Jaume Poch guanyen el Ral·li Empordà
Pep Bassas i Jaume Poch guanyen el Ral·li Empordà

Pep Bassas i Jaume Poch guanyen el Ral·li Empordà

0
0
Muntadas va quedar segon al Ral·li Empordà
Muntadas va quedar segon al Ral·li Empordà

Pep Bassas i Jaume Poch han guanyat aquest cap de setmana amb la victòria del Ral·li Empordà. Els osonencs van aconseguir sumar quatre scratches de sis possibles, dosificant l’avantatge aconseguit a la segona part de la prova per d’aquesta manera aconseguir imposar-se a la Bisbal d’Empordà.

Dani Muntadas i Oriol Vives van tornar al podi després del seu abandonament en el passat Ral·li Pla d’Urgell. Lluitant a la primera part del ral·li amb diversos rivals, Muntadas va saber atacar en el segon bucle per assegurar la segona posició per tan sols quatre segons de diferència.

Segueix la ratxa de podis per Raül Castán. Acompanyat pel seu copilot Axel Coronado, Raül va rodar molt bé durant tota la jornada i va arribar a lluitar per la segona posició, marcant el millor temps en l’últim tram, tot i que no va ser suficient per avançar Muntadas en la classificació general.

Les posicions de darrere del podi

L’equip lleidatà format per Alfred Espanyol i Eduard Ferran va rodar en posicions de podi després de les dues primeres especials disputades, tot i que els forts atacs dels seus companys els van relegar fins al quart lloc final.

Álvaro Jiménez i Sergio Ramírez van aconseguir la cinquena posició. A les revirades carreteres gironines, Álvaro va ser molt regular i va aconseguir tancar el top cinc amb el Peugeot 107.

Els pilots joves segueixen millorant

Un altre jove pilot, Adrià Serratosa, va finalitzar una altra prova més i confirma la regularitat mostrada fins ara. Amb Eric Bellver a les tasques de copilotatge, van rodar en terra de ningú fins al sisè lloc. David Cebrián va continuar com a pilot de l’equip Monlau Competició i va descobrir a bord del Peugeot 107 els fantàstics trams de la Costa Brava. Amb l’experimentat copilot Jaume Alegre a la seva dreta, va aconseguir sumar els seus primers punts i transmetre bones sensacions de cara al proper Ral·li Osona.

Vuitena plaça per a Borja Puga i Eric Rodríguez a la tercera cita del campionat per a aquesta parella debutant. Encara que van finalitzar molt allunyats de les primeres posicions, arribar a la meta va confirmar la seva regularitat i els va permetre adquirir una experiència molt valuosa per a la segona part de l’any.

Després de l’ensurt sofert en la carrera de terra de Pla d’Urgell, Andreu Moreno i el seu copilot Javier Martínez es van prendre la cita gironina amb filosofia i amb ganes d’estar al podi d’arribada a La Bisbal d’Empordà. La seva novena posició va deixar palesa la fiabilitat dels Peugeot 107, ja que van finalitzar tots els equips inscrits a la Copa monomarca del RACC.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *