1. Home
  2. Actualitat
  3. Petrolis Independents creixerà amb 3 establiments a Girona
Petrolis Independents creixerà amb 3 establiments a Girona

Petrolis Independents creixerà amb 3 establiments a Girona

0
0
Una de les benzineres de Petrolis Independents (Foto: Petrolis Independents)
Una de les benzineres de Petrolis Independents (Foto: Petrolis Independents)

Petrolis Independents de Catalunya ha posat el punt de mira en la Demarcació de Girona on preveu créixer amb tres nous establiments el 2018. Es tracta d’una empresa singular ja que destina el 50% dels seus beneficis en projectes que promouen la independència de Catalunya.

L’empresa es va crear el 2014 i té vuit benzineres arreu del país, una de les quals a Torroella de Montgrí oberta recentment. Es tracta d’un tipus d’establiment ‘low cost’ i que des d’un primer moment deixa clar quin és el posicionament polític dels seus responsables ja que a l’entrada sempre hi oneja una estelada.

Els responsables del projecte empresarial van assegurar a l’ACN que el seu posicionament obert a favor de la independència els ha suposat entre un 20 i un 50% d’increment de vendes a les benzineres que ja tenien obertes abans de fer el pas. De fet, han destinat ja més de 70.000 euros al procés independentista.

Les noves benzineres s’obriran al Pla de l’Estany, Selva i Baix Empordà. El seu president, Joan Canadell, és també impulsor del Cercle Català de Negocis.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *