Peugeot 308: El rugit més innovador

El nou Peugeot 308 estrena la nova imatge, tant de marca com a nivell estètic, adopta nou equipament tecnològic i equipa la nova gamma de motors eficients i d’altes prestacions, coronada per dues mecàniques híbrides endollables que desenvolupen 180 CV i 225 CV, respectivament.

El seu disseny esportiu i seductor incorpora els detalls estrenats en els últims llançaments de la gamma, com les llums diürnes en forma d’ullals que baixen fins al paraxocs davanter, el nom del model situat sobre el capó o els pilots LED posteriors que imiten forma de tres arpes. A més, disposa de més espai interior gràcies a les noves mides i té un perfil més baix.

La tecnologia és un altre dels punts forts del nou Peugeot 308, amb importants novetats. Aquest model estrena una evolució del i-Cockpit que, al costat d’un nou volant compacte, incorpora una pantalla de 10” (25,4 cm) integrada en el quadre. Inclús, pot equipar visualització 3D.

La connectivitat fa un pas de gegant amb el nou sistema Peugeot i-Connect. La seva funció Mirroring sense fils permet interactuar amb dos telèfons via Bluetooth al mateix temps. L’experiència es completa amb el navegador connectat Peugeot i-Connect Advanced, i el comandament de reconeixement vocal “OK PEUGEOT”, que permet accedir fàcilment a les funcions d’info entretenimient.

La revolució tecnològica encarnada pel nou 308 també es manifesta en les funcions d’ajudes a la conducció d’última generació. La conducció semi autònoma està molt més a prop amb el pack Drive Assist 2.0 que estrena el canvi de carril semiautomàtic, la preconització anticipada de la velocitat i l’adaptació de la velocitat en els revolts, als quals cal sumar el control de creuer adaptatiu amb funció Stop and Go i l’ajuda al manteniment de carril.

Les motoritzacions del nou Peugeot 308 també reflecteixen un canvi d’era amb la incorporació de dues alternatives híbrides endollables que es converteixen en les versions més prestacionals d’aquest model. Està disponible en cinc acabats, Active Pack, Allure, Allure Pack, GT i GT Pack.

Per a més informació Peugeot Gicauto.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Èxit del V Curs d’Iniciació al Ral·li de Regularitat

Èxit del V Curs d’Iniciació al Ral·li de Regularitat

Gran èxit de participació en el V Curs d’Iniciació a la Regularitat!

Posterior
Gamma FIAT (RED): Dolce Vita italiana amb missatge social

Gamma FIAT (RED): Dolce Vita italiana amb missatge social

FIAT prossegueix el seu viatge cap a la sostenibilitat amb el compromís social

També et pot interessar
Total
0
Share