Peugeot 408 GT PHEV 225 EAT8: Una nova espècie evolutiva

Si en una coctelera hi poses una mica de familiar, una mica de SUV, una mica de fastback, i inclús, m’atreviria a dir que una mica de cupè, doncs el resultat és una mescla de conceptes impressionant i una aposta fortíssima cap a una evolució distingida que et proporciona, el bo i millor, de tots aquests segments. I hem vingut fins a Gicauto Peugeot per provar-la a fons. Aquí teniu el nou Peugeot 408 GT PHEV 225 EAT8.

El seu contundent frontal, presidit pel nou logo de la marca i els interessants llums led de disseny en forma d’ullals comú a tots els Peugeot, ens avancen cap a un lateral relativament baix, amb un sostre bastant pla i que es remata amb una part posterior de tipus cupè espectacular i molt atrevida, amb un generós paraxocs de color negre que, com no, també l’acosta cap al concepte crossover.

L’interior et trasllada al món tecnològic i esportiu només accedir-hi. Amb uns acabats de gran qualitat i de filosofia premium, en destaca el compacte i diferencial cockpit amb 3D, replet de detalls i informació, mentre que les places posteriors (d’accés d’allò més generós) fan gaudir als passatgers d’una notable amplitud i una distància per a les cames envejable.

Amb un cor que combina motor de gasolina i elèctric, aquest nou 408 ofereix un rendiment impressionant amb una harmonia de funcionament espectacular. L’acceleració és suau i àgil, amb una resposta, com no, “elèctrica”, amb una sensació de potència immediata i una precisió espectacular en el canvi de marxes, gràcies a la gran feina de la caixa de canvis automàtica EAT8.

A banda d’un rendiment motriu impressionant, aquest Peugeot 408 destaca per la seva agilitat i estabilitat sobre de l’asfalt. La suspensió s’ha afinat per proporcionar suavitat i confort, però sent molt eficient i precís. Sobretot a nivell de moviments i direcció, oferint sensibilitat i obtenint un control màxim a les mans en cada revolt.

El nou Peugeot 408 GT PHEV està clar que ha vingut per redefinir la mobilitat actual. Amb un rendiment potent, una eficiència excel·lent i unes sensacions de conducció emocionants, aquest nou model de la marca del lleó és l’elecció perfecte per aquells que busquen un model avantguardista, dinamisme de conducció i tot, amanit amb una bona consciència ambiental.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Final d’infart a la tercera prova de l’Off-Road Classic Cup

Final d’infart a la tercera prova de l’Off-Road Classic Cup

El passat 10 de juny es va celebrar a Navata el III Classic Raid Alt Empordà

Posterior
Hyundai Fornells Motor i el Club Nàutic L’Escala signen un acord de col·laboració

Hyundai Fornells Motor i el Club Nàutic L’Escala signen un acord de col·laboració

L’acord inclou la cessió d’un vehicle en format de carsharing 100%

També et pot interessar
Total
0
Share