1. Home
  2. Presentacions
  3. PEUGEOT 5008 Quin canvi!
PEUGEOT 5008 Quin canvi!

PEUGEOT 5008 Quin canvi!

0
0

PEUGEOT_5008_0709STYP_007_01Text: Julio Grela / Fotos: Peugeot

El nom es manté, però el concepte canvia radicalment: el nou Peugeot 5008 explora un nou territori, el dels grans SUV de set places del segment C. Arriba a aquest mercat prometedor amb un triple objectiu de continuar i concretar la pujada de gamma de la marca, ser un vehicle mundial i un èxit internacional, i convertir-se en el líder del seu segment, el dels grans SUV de set places del segment C.

Des del primer cop d’ull, el Peugeot 5008 ens submergeix en l’univers dels SUV. Incorpora totes les referències estètiques d’aquest segment: capó llarg i horitzontal, frontal vertical, carrosseria elevada …

Tot el temany que s’ha guanyat s’ha dedicat a augmentar l’habitabilitat interior. El nou Peugeot 5008 ofereix una configuració inèdita en el mercat: amb tres seients independents, idèntics i escamotejables a la segona fila; dos seients independents, escamotejables i extraïbles a la tercera fila; i el volum de maleter més gran de la seva categoria, amb 780 dm3 VDA 210 (1.060 litres).

El nou Peugeot 5008 disposa de tot un arsenal d’equipaments de seguretat sota el nom d’Advanced Driver Assistance Systems, de sèrie o com a opció, segons països amb Advanced Grip Control, que inclou la innovadora funció Hill Assist Descent Control (HADC).

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *