1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot competirà a Moto 3 la temporada que ve
Peugeot competirà a Moto 3 la temporada que ve

Peugeot competirà a Moto 3 la temporada que ve

0
0

Peugeot ha anunciat el seu debut al Mundial de Moto GP. La marca del Lleó que competirà en Moto3 amb l’experimentat pilot francès Alexis Masbou i del jove pilot de 21 anys John McPhee.

Corba del Circuit Motorland Aragó. (Foto: Willtron / Wikimedia Commons)
Corba del Circuit Motorland Aragó. (Foto: Willtron / Wikimedia Commons)

Peugeot ha decidit de tornar a la màxima competició mundial després de dues temporades en el Campionat de Velocitat Italià CIV Moto3 on el 2014 va debutar amb un 3cer lloc en el rànquing de pilots amb Lorenzo Dalla Porta al capdavant i alçant-se amb el subcampionat de constructors. El 2015, gràcies a la seva col·laboració amb Mahindra Racing va guanyar el títol de pilot i constructor amb el jove de 16 anys Marc Bezzechi al capdavant.

“Estic emocionat per veure Peugeot Motocycles tornar a la competició i espero impacient les aventures per venir. Es tracta del perfecte reflex de que la nostra empresa s’està fent més global amb l’augment de la seva presència en els segments Premium dins d’Europa i la seva entrada en nous mercats mundials. Els nostres pilots comptaran amb el suport de cadascun dels nostres empleats en tots els seus reptes i èxits. “Va afirmar Frédéric Fabre, president executiu de Peugeot Motocycles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *