1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot ressuscita la Django amb una edició limitada
Peugeot ressuscita la Django amb una edició limitada

Peugeot ressuscita la Django amb una edició limitada

0
0
Una Peugeot Django
Foto: Peugeot

Peugeot ha tret una edició limitada de la Django. La seva mítica escúter que va triomfar en els anys 50.

Coincidint amb el 65 aniversari de l’enllumenament d’aquesta mítica màquina francesa, Peugeot Motocycles llança al mercat la més moderna i exclusiva versió del seu Django de 125 cc. Es tracta d’una edició limitada en vermell i blanc, que presumeix amb orgull d’aquesta herència nascuda als anys 50 i perfeccionada sis dècades després amb la més eficaç tecnologia d’avantguarda.

La bellesa, pilar fonamental

Amb el seu morro allargat com a principal senya d’identitat, el S57 i el seu motor resistent de 125 c.c. permetien transportar objectes tant en el seu portaequipatges com en el seu interior. A més, va ser el primer escúter de la firma francesa a incorporar el selector de canvi en la seva manillar.

No obstant això, més enllà de les seves prestacions, un dels principals valors del S57 va ser mostrar a tots que la bellesa era un dels pilars del seu disseny.

Edició limitada en vermell i blanc

La carrosseria vintage de l’Django, plena de detalls cromats i alumini gloss, arriba en aquesta ocasió adornada amb una contundent i seductora combinació bicolor en blanc i vermell. Aquest és capaç de transportar-nos en el temps a una època en la qual predominaven les línies afables i les tonalitats harmonioses.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *