1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot Exalt Concept – Car, disseny innovador per a noves sensacions
Peugeot Exalt Concept – Car, disseny innovador per a noves sensacions

Peugeot Exalt Concept – Car, disseny innovador per a noves sensacions

0
0

Amb l’Exalt, Peugeot presentarà al Saló de l’Automòbil de Pequín la seva màxima visió d’una berlina situant-la en l’idea iniciada el 2012 amb el concept Onyx.

Peugeot Exalt Concept Car

L’Exalt està dedicat al plaer dels sentits i destaca tant per les seves radicals apostes de disseny com pels materials seleccionats que reflecteixen una trobada de les cultures i del saber fer francès i xinès i que han estat rigorosament seleccionats amb un sol objectiu, l’eficiència.

Amb les seves línies fortes i atlètiques, l’Exalt posa de manifest tota la potència del disseny de Peugeot. Amb les seves vies amples i els seus musculosos passos de roda, aquesta berlina de 5 portes té una longitud de 4,70 metres,.

El seu impressionant confort acústic permet descobrir els materials – teixit xinès, cuir amb tractament natural, acer en brut y banús- que recobreixen l’habitacle.

La tecnologia utilitzada convertirà cada desplaçament en una experiència sensorial gràcies a la nova expressió del Peugeot i-Cockpit, el llum negre i el purificador d’aire Pure Blue.

El Peugeot Exalt, està propulsat per una cadena de tracció HYbrid4 de gasolina de 340 CV. Sota el capó allotja el motor 1.6 THP 270 desenvolupat per Peugeot Sport. Associat a una caixa de canvis automàtica de sis velocitats, aquest quatre cilindres de gasolina desenvolupa una potència de més de 170 CV/ litre que el situen entre els millors del món en aquest apartat. Darrera, l’eix multibraç integra un motor elèctric de 50kW per a les fases de rodatge elèctric o híbrid.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *