1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot incorpora navegador de sèrie en el 108
Peugeot incorpora navegador de sèrie en el 108

Peugeot incorpora navegador de sèrie en el 108

0
0
Peugeot 108 Allure
Peugeot 108 Allure

El vehicle més petit de Ford, el 108 Allure, incorpora un navegador de sèrie. El model es torna més tecnològic que mai i ofereix aquest exclusiu sistema multimèdia. El sistema de navegació es pot controlar de forma intuïtiva des d’una pantalla de 7 polzades i inclou el sistema Peugeot Connect Apps.

Segons ha confirmat la companyia francesa el sistema cartogràfic inclou mapes actualitzats de països de tot Europa que es poden visionar en perspectiva o en dues dimensions. A més, conté el sistema ‘Peugeot Connect Apps’ amb el qual els usuaris poden accedir a informacions sobre l’estat del trànsit, el preu del combustible, els aparcaments disponibles, la meteorologia o l’accés a la Guia Michelin i a Michelin Viatge.

L’opció del navegador està disponible a partir de 500 euros. Per la seva banda, la marca ofereix l’actualització anual de la cartografia europea i el Peugeot Alert Zone des 149 euros, IVA inclòs. Si s’opta per posar al dia la infraestructura viària d’Espanya i Portugal, el preu puja a 79 euros.

Pel que fa a Peugeot Alert Zone, l’actualització mensual d’aquesta aplicació, que ofereix informació sobre zones de perill, gasolineres, hotels i restaurants i punts d’interès, està disponible per 7,99 euros, mentre que la subscripció anual, que permet tenir a l’ dia aquesta informació durant 12 mesos, costa 29,99 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *