1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot inicia la comercialització del nou 308
Peugeot inicia la comercialització del nou 308

Peugeot inicia la comercialització del nou 308

0
0

Peugeot 308 ha començat la comercialització del nou 308 en tota la seva xarxa oficial. Per celebrar l’esperat llançament i per fer aquest model encara més atractiu, la marca posa a disposició dels seus clients una sèrie d’ofertes. En primer lloc, amplia la tranquil·litat dels seus clients oferint el seu Contracte de Manteniment durant els quatre anys posteriors a la compra del cotxe per només 308 euros.

Peugeot_308

Peugeot també ofereix el navegador de forma gratuïta per tots aquells clients que es decantin pel nivell d’acabat Active. I el sostre panoràmic i els vidres del darrera sobretintats pels qui vulguin escollir el nivell d’acabat més alt, Allure. L’eficiència del nou 308 fa que en totes les seves versions siguin susceptibles d’acollir-se al PIVE3, amb la qual cosa el nou Peugeot 308 estarà disponible des de 13.900 €.

Peugeot, estrena en les xarxes socials la seva nova campanya “Condueix les teves sensacions”, a través de la qual dóna a conèixer el seu nou 308. Aquesta es centra en els seus atributs com l’experiència de conducció al volant  d’aquest model. Ja està disponible en el canal oficial de Peugeot España al YouTube, a través de l’enllaç  http://bit.ly/Spot1Nuevo308. Amb el nou Peugeot 308 tot canvia, menys el nom. L’aplicació del saber fer de Peugeot ha donat lloc a una berlina compacta però revolucionària en quatre eixos claus: eficiència, disseny, qualitat i amb el seu lloc de conducció, batejat com Peugeot i-Cockpit, i que materialitza l’experiència de conducció que proporciona aquest nou 308.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *