1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot llança al mercat la seva nova gamma d’E-Bikes
Peugeot llança al mercat la seva nova gamma d’E-Bikes

Peugeot llança al mercat la seva nova gamma d’E-Bikes

0
0
Foto: Peugeot
Foto: Peugeot

Peugeot ha presentat la seva nova col·lecció d’e-Bikes com un “pilar essencial” de l’oferta de mobilitat sostenible de la marca del lleó. Unes bicicletes que qualifica de “pràctiques, econòmiques i ecològiques”.

Tot i que Peugeot ja va presentar en primícia mundial alguns d’aquests models al Saló de Ginebra 2017, és ara quan estan disponibles per al públic català a través dels diferents distribuïdors locals de la marca del lleó.

Diversos nivells de assistència

A nivell general, els models d’e-Bikes Peugeot compten amb de tres a cinc nivells de assistència que modulen l’esforç en la pedalada. Alguns, a més, compten amb Walk Assist, que facilita el desplaçament automàtic de la bicicleta a 6 km / h en terrenys plans.

El cost mitjà d’energia utilitzada en una d’aquestes bicicletes és de 0,03 euros cada 100 quilòmetres de mitjana, ja que les bateries de Liti / Ion permeten recórrer entre 30 i 145 quilòmetres segons el model.

Fabricant des de 1882

Peugeot fabrica bicicletes des de 1882, i la gamma d’e-Bikes porta al mercat des de 2009. La nova col·lecció 2017 de Peugeot està concebuda per a satisfer tots els gustos, butxaques i públics que optin per aquesta tecnologia, per això cada bicicleta porta el nom segons el seu ús urbà, tot camí, tot terreny, etc., així com el seu nivell de gamma .

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *