1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot llança una col·lecció de rellotges
Peugeot llança una col·lecció de rellotges

Peugeot llança una col·lecció de rellotges

0
0

RellotgePeugeotDESTACATPeugeot llança una col·lecció de rellotges inspirats en els seus models més icònics i elements com la bellesa tècnica, la tecnologia i la conjunció de materials d’alta qualitat.

En aquest cas es tracta d’una col·lecció de rellotges, tant per a home com per a dona, creats pel departament d’alta enginyeria i disseny de la marca del lleó, el Peugeot Design Lab, d’acord amb l’estil propi de l’últim SUV de la companyia , el Peugeot 3008.

Rellotges per a ell

Per a ell, el Lab ha dissenyat tres peces diferents, tant per a l’home més esportista com per al més elegant.

El primer, el Chrono Peugeot Sèrie Limitada, és un cronògraf numerat amb data i esfera en 24 hores que consta d’una caixa en acer negre mat, indicadors en relleu, agulles calades, vidre mineral i una corona gravada sota la tècnica del ‘guilloché’ . Amb una garantia de 2 anys, és submergible fins a 10 ATM i té un diàmetre de 43 mm. El seu preu és de 149 euros.

El segon, el cronògraf amb braçalet de cuir negre Peugeot, segueix els codis atemporals del classicisme i l’elegància masculines. De línies sòbries i refinades en una caixa de 43 mm de diàmetre, el cronògraf de Peugeot munta una polsera de cuir negra, vidre mineral, caixa i corona d’acer, indicadors luminiscents en relleu i el moviment japonès Seiko SII VD53. El seu preu, 119 euros.

El tercer és elegant i modern i arriba en una caixa de 41 mm. El rellotge de tres agulles en acer i carboni Peugeot té una polsera en malla flexible i regulable d’acer negre, és estanc fins a 3 ATM i gaudeix de dos anys de garantia. Els seus relleus gravats donen un estil únic. Preu: 89 euros.

Rellotges per ella

Per a ella, el Peugeot Design Lab s’ha fixat més en el rellotge-joia per crear la seva col·lecció, dissenyant una peça estèticament molt dotada, pràctica i funcional. Gràcies a aquestes característiques, el Doble Braçalet de Peugeot és apte per a moments d’elegància extrema, per al dia a dia i per les fans de la moda més chic.

Aquest rellotge ha estat acabat en pell, amb vidre mineral i agulles calades que li confereixen un aspecte de gran qualitat. La caixa és de metall i acer de 38 mm de diàmetre, i té una garantia de 2 anys. Hi ha tres combinacions diferents: caixa daurada, esfera i corretja en negre; caixa metal·litzada, esfera i corretja en blanc; caixa metal·litzada, esfera en plata gris i corretja en marró.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *