1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot llança una scooter de tres rodes
Peugeot llança una scooter de tres rodes

Peugeot llança una scooter de tres rodes

0
0
Foto: Peugeot
Foto: Peugeot

Peugeot Scooters ha iniciat la comercialització de la nova Metropolis ABS amb un preu de partida de 8.699 euros. Es tracta d’una moto de tres rodes que va ser presentada al novembre al Saló de Milà.

Segons explica EFE Motor, la moto conserva de sèrie totes les funcionalitats que han marcat el seu èxit, entre les quals destaquen el ‘Smart-key’ per arrencada mans lliures, el sistema de gestió de pressió dels pneumàtics, l’enllumenat diürn i les rodes davanteres independents i inclinables, entre d’altres característiques.

Resposta a les exigències de la normativa Euro4

El nou escúter de tres rodes respon a totes les exigències de la normativa Euro4, integrant una nova motorització PowerMotion 400 c.c. LSE, que permet filtrar les vibracions per reduir les emissions acústiques i realitzar estalvis de consum, preservant alhora el rendiment del motor i equipant de la frenada ABS.

A més, el sistema s’associa al sistema de control de tracció (TCS), que assegura l’anti-patinatge en fase d’acceleració i s’ajusta al pilotatge amb tres posicions: Sport, Urbà i Off.

Xassís més rígid

Pel que fa al confort, el nou Metropolis ABS assegura un millor control del vehicle gràcies a un xassís més rígid i unes suspensions redissenyades que protegeixen al pilot de les vibracions de la carretera.

Una presa USB substitueix la presa de 12 v i al maleter cap un casc integral.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *