1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot llança una serie limitada de la Tweet
Peugeot llança una serie limitada de la Tweet

Peugeot llança una serie limitada de la Tweet

0
0
La tweet allure
La tweet allure

Peugeot Scooters llança una sèrie limitada de la Tweet de només 200 unitats que comptarà amb el color exclusiu Chestnut, top case a joc, presa USB i pantalla alta

Els interessats en adquirir aquesta versió limitada poden reservar la seva unitat en la pàgina Web de Peugeot Scooters. Els 30 primers clients que omplin el formulari i formalitzin la seva compra tindran com a regal una targeta de gasolina de 50 € equivalent a 6 mesos de combustible.

Una moto pensada per a l’Estat Espanyol

Dissenyada especialment per al mercat espanyol, la sèrie Tweet Allure és la versió més equipada d’un autèntic súper vendes, Tweet 125, amb més de 13.000 unitats venudes des del seu llançament i model més venut a l’Estat Espanyol el passat mes d’abril.

El Tweet 125 Allure compta amb un color exclusiu, el Chestnut, i incorpora: pantalla alta, presa d’USB per connectar el mòbil o qualsevol dispositiu electrònic i Top-casi de 30 litres a joc amb el color de la carrosseria.

Un escúter urbà de roda alta

Igual que la resta de versions de la gamma la versió 125 Allure ofereix tota la comoditat i practicitat d’un escúter urbà de roda alta: pis pla, pes de 109 kg i altura de seient de 770 mm; combinat amb un alt nivell d’equipament: panell d’instruments digital complet, maleter amb capacitat per a un casc jet i un consum de 3,5 l / 100km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *