1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot mostra els nous colors i canvis en el 2008 amb el que competirà al Dakar
Peugeot mostra els nous colors i canvis en el 2008 amb el que competirà al Dakar

Peugeot mostra els nous colors i canvis en el 2008 amb el que competirà al Dakar

0
0

Peugeot ha presentat els nous colors amb els quals competirà en el Dakar 2016 aquest proper mes de gener amb els pilots Carlos Sainz, Sébastian Loeb, Stephane Peterhansel i Cyril Despres.

El nou 2008 amb el que Peugeot competirà al Dakar (Foto: Peugeot)
El nou 2008 amb el que Peugeot competirà al Dakar (Foto: Peugeot)

El nou Peugeot 2008 DKR ha evolucionat i ara és més ample, més baix, més ràpid i més potent, segons va explicar l’equip que competirà en aquesta mítica competició, ara ubicada a Sud-Amèrica.  El Peugeot 2008 DKR16 exhibeix “amb orgull” els colors de tots els patrocinadors que s’han embarcat en el projecte Dakar, coronats per primera vegada per un sostre de color platejat, dissenyat per reflectir els tòrrids raigs solars de l’estiu argentí, on les temperatures poden arribar fins 50ºC al mes de gener. Aquests colors  subratllen els canvis que s’han introduït en aquest vehicle des del seu debut al Ral·li Dakar fa 11 mesos, amb modificacions tant a l’exterior com l’interior.

Les noves dimensions del 2008 DKR16 han afectat de manera significativa el repartiment de pesos. Les rodes de recanvi passen a situar en els costats del cotxe, per tal de rebaixar el seu centre de gravetat i millorar el seu comportament dinàmic.La nova carrosseria s’ha dissenyat especialment pensant en aquestes noves formes. Accentua les superfícies planes i corbes que s’encadenen.

Ganes de competir

El director de Peugeot Sport, Bruno Famin, es va mostrar entusiasmat amb el nou disseny: “Si el rendiment d’aquest vehicle és tan espectacular com la seva estètica, preveig que 2016 serà una temporada excel·lent. Amb aquests colors, el nou Peugeot 2008 DKR16 dona una impressió de velocitat, fins i tot quan està parat. Sabem que els nostres cotxes tindran una forta presència visual al Dakar. Ara, ens toca treure’n el millor partit “.

La 38a edició del Ral·li Dakar sortirà de Buenos Aires, Argentina, el dissabte 2 de gener per acabar a Rosario el dissabte 16 de gener. El ‘Dream Team’ de Peugeot Total tindrà per davant gairebé 10.000 quilòmetres d’intensa competició, en què, pràcticament, es travessarà Amèrica del Sud d’est a oest.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *