1. Home
  2. Cotxes
  3. Peugeot presenta el 308 més esportiu
Peugeot presenta el 308 més esportiu

Peugeot presenta el 308 més esportiu

0
0

Des del seu llançament, el Peugeot 308 ha seduït a més de 280.000 clients de  tot el món per les seves qualitats. Les prestacions d’aquest vehicle són sempre màximes gràcies a la polivalència de la plataforma EMP2.

308 R HYBbrid

Sobre aquesta base, Peugeot Sport ha desenvolupat un nou sistema de propulsió híbrida de gasolina plug-in que combina el motor de quatre cilindres de gasolina 1.6 THP 270 S&S, un d’elèctric que té una potència de 115 CV i que va acoblat a la caixa de canvis de sis velocitats, i un segon motor elèctric, amb les mateixes característiques que l’anterior, que està situat sobre l’eix posterior. La potència conjunta del sistema, de 500 CV, i les quatre rodes motrius, estableixen noves referències pel que fa a esportivitat en el seu segment i proporcionen unes prestacions extraordinàries.

El Peugeot 308 R Hybrid presenta també un plantejament inèdit de l’habitacle, amb quatre seients individuals de tipus baquet. Darrere del volant trobem les lleves del canvi que permeten gestionar la caixa de canvis de sis velocitats amb les puntes dels dits. A més, els dos botons situats a la consola central permeten supervisar la mecànica. El primer posa en marxa el sistema de propulsió del vehicle mentre que el segon permet triar entre un dels quatre modes de conducció; Hot Lap, Track, Road i ZEV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *