1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot presenta la nova transmissió ETG
Peugeot presenta la nova transmissió ETG

Peugeot presenta la nova transmissió ETG

0
0

Peugeot estrena la nova caixa de canvis ETG (Efficient Tronic Gearbox), la qual permet al conductor alternar el mode manual i automàtic. Reemplaça a la fins ara existent caixa manual pilotada, coneguda amb les sigles CMP.  ETG, disponible en cinc i sis velocitats, suposa una evolució i millora respecte a la CMP en base a una sèrie de novetats tècniques i de funcionament.

Peugeot_308

Una de les principals innovacions consisteix en la funció rampage, que actua com un sistema d’ajuda a la conducció, mitjançant la qual el vehicle avança en primera velocitat i en marxa enrere sense necessitat de prémer l’accelerador. Rampage, que funciona tant amb parada completa del vehicle com a baixa velocitat amb el ralentí del motor, facilita la maniobrabilitat en situacions tan quotidianes com estacionaments o embussos. La nova ETG també va a més en confort i dinamisme, amb una cartografia de pedal optimitzada que permet aconseguir arrencades més suaus. I gràcies a lleis de canvis de marxes optimitzades, ETG creix en eficiència.

Aquesta nova caixa de canvis ETG, està ja disponible en un ampli número de models de la gamma Peugeot, com el 208, el crossover urbà 2008, el 308 i el nou 308 que ja és a la venda. També és present en la berlina 508, així com els 3008 i els 5008.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *