1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot proposa la millor oferta de vehicles elèctrics
Peugeot proposa la millor oferta de vehicles elèctrics

Peugeot proposa la millor oferta de vehicles elèctrics

0
0

 

L’aposta de Peugeot pel segment dels vehicles elèctrics és ferma, amb models dirigits a satisfer les necessitats de particulars i professionals: el Peugeot iOn (l’urbà 100% elèctric) i el Peugeot Partner Electric, amb una autonomia de 170 km i sense emissions de CO2.

ION_1_06Amb motiu de l’aprovació del Pla MOVELE 2015 i com a reflex del suport de la marca per aquest mercat, Peugeot augmenta l’aportació d’aquest programa per a tota la seva oferta elèctrica. A més, en el cas del iOn, reposiciona el seu preu de venda al públic de manera permanent amb un ajust de 4.000 €. Així, aquests models estan disponibles ara a preus encara més competitius: el Peugeot iOn, des 16.490 € i el Partner Electric, amb el Pack Aire Bluetooth càrrega ràpida, per 20.500 €.

El Peugeot iOn és el vehicle urbà 100% elèctric. És un automòbil compacte i manejable de conduir, i que ofereix als seus ocupants un confort interior de referència en el seu segment. A més, pensat per als reptes del dia a dia, compta amb la funció de recàrrega ràpida, que permet aconseguir en 15 minuts el 50% de capacitat de la bateria.

Gràcies a aquesta acció, els clients podran accedir a aquest model amb una aportació de Peugeot de més de 4.000 € (acció comercial i descompte per finançament amb PSA Finance inclosos), de manera que el ió està disponible des 16.490 €. A més, amb passaport Peugeot, els que vulguin accedir a aquesta oferta elèctrica podran fer-ho a un preu tancat de 199 € / mensuals; i amb Peugeot Renting, per 366 € cada mes.

Partner-ElectricI per als professionals que busquin polivalència, rendiment, modularitat, zero emissions i economia d’ús, el Peugeot Partner Electric està disponible en silueta L1 amb aire condicionat, ràdio, bluetooth, i càrrega ràpida per 20.500 € (transport, descomptes, IVA i Programa MOVELE inclosos).

El Peugeot Partner Electric és la versió elèctrica d’aquest furgó de referència amb el mateix volum útil, capaç de recórrer 170 km en mode elèctric gràcies a la seva elevada autonomia. Aquest model (igual que el iOn) compta amb vuit anys de garantia o 100.000 quilòmetres per a la seva cadena de tracció elèctrica i la bateria. A més, ara també està disponible en modalitat renting via Peugeot Renting per 479 € al mes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *