1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot RCZ R: la versió més radical del coupé esportiu
Peugeot RCZ R: la versió més radical del coupé esportiu

Peugeot RCZ R: la versió més radical del coupé esportiu

0
0

Amb 270 CV i una velocitat màxima de 250 km/h (limitada electrònicament), l’RCZ R es converteix en el cotxe de sèrie més potent de la història de la marca. Accelera ràpid, de 0 a 100 km/h en menys de sis segons i demostra de nou el saber fer de la marca amb unes emissions de CO2 contingudes de només 145 g/km. Aquesta xifra es converteix en una nova referència a la categoria dels coupé esportius. Aquest resultat s’ha obtingut gràcies a la gestió del downsizing del motor, l’optimització aerodinàmica i l’alleugeriment del vehicle.

Nou Peugeot RCZ R

El treball realitzat en l’aerodinàmica ha permès augmentar el suport posterior a 15 daN gràcies a un nou aleró que afavoreix l’estabilitat a alta velocitat, sense degradar la resistència a l’avanç.

La recerca de lleugeresa ha estat una altra de les premisses seguides amb el desenvolupament de les peces específiques que han permès guanyar 17 kg en relació a un RCZ de 200 CV. Amb un pes de 1.280 kg, l’RCZ R disposa, per tant, d’una relació pes / potència de tot just 4,7 kg / CV.

Disponible en 4 colors, Vermell Erythrée, Negre Perla Nera, Gris Sidobre i Blanc Opale, l’RCZ R proposa una oferta de personalització composta per un sostre de carboni brillant o setinat, adhesius de carrosseria o carcasses de retrovisors negres. L’alt nivell d’equipaments de seguretat i confort es completa amb fars de xenó amb renta fars i el sistema multimèdia WIP Nav Plus.

Finalment, els materials nobles i l’ergonomia del lloc de conducció, els seus equipaments d’alta gamma i un consum contingut, en una utilització normal, de 6,3 litres /100 km en cicle  mixt – referència a la categoria – fan de l’RCZ R un coupé esportiu confortable i fàcil d’utilitzar també fora dels circuits.

L’RCZ R, estarà disponible a principis del 2014 a un preu de 39.900 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *