1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot recrea el 208 per a un públic infantil
Peugeot recrea el 208 per a un públic infantil

Peugeot recrea el 208 per a un públic infantil

0
0
Peugeot infantil
Peugeot infantil

Peugeot ha creat un cotxe per a nens i nenes inspirat en el Peugeot 208. Es tracta d’un model a pedals que es pot adquirir a través de la ‘Boutique‘ de la marca o per encàrrec en el marc dels productes de la marca per a un públic infantil.

El cotxet està destinat per a infants majors de 2 anys. Té un disseny expressiu i juganer i la marca creu que enlluernarà als més petits de la casa gràcies a les seves corbes àmplies i exagerades i al seu pes lleuger, en contraprestació amb el material plàstic compacte i resistent amb el qual s’ha produït.

Al revers, el cotxet és llis i suau, mentre que la signatura lumínica de Peugeot està perfectament recreada en els fars del darrere del mateix, amb la forma de bumerang i les tres arpes vermelles tan significatives.

Tota la seguretat

L’exterior no té cap vora aspre ni sortints, el que li fa apte per a pràcticament totes les etapes infantils, mentre que el volant petit, inspirat en el lloc de conducció i-Cockpit del germà gran, promet una experiència agradable i dinàmica als seus intrèpids minipilotos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *