Home Actualitat Peugeot renova el 208
Peugeot renova el 208

Peugeot renova el 208

0
2

Tres anys després del seu llançament, el Peugeot 208 es renova completament.

208 (1)El disseny exterior té més personalitat. El nou para-xocs presenta unes línies més afilades, precises i musculoses. La graella, més ampla, i el seu marc cromat, més gruixut, s’integren en el para-xocs. En els nivells d’acabat superiors, la reixeta de la nova graella proporciona un efecte 3D inèdit. A la part posterior hi destaquen els llums de LED. I pel que fa als colors de la carrosseria, es pot escollir entre una àmplia varietat cromàtica entre les quals hi ha el nou metal·litzat Orange Power que significa dinamisme, joventut i frescor.

208 (2)A l’interior del nou Peugeot 208 hi trobem el Peugeot i-Cockpit que es compon d’un volant compacte, una instrumentació de tipus Head-Up i una pantalla tàctil de 7 ”, que la trobem de sèrie en el segon nivell d’acabat. Aquesta pantalla tàctil facilita l’accés a les diferents funcions del vehicle (ràdio, navegació, telèfon, ordinador de bord i internet). El nou sistema MirrorScreen que permet traslladar la pantalla de l’smartphone a la del vehicle també hi és present en aquest cotxe.

Com els Peugeot 308 i 508, el nou Peugeot 208 segueix el camí cap a l’alta de gamma amb l’arribada del nivell d’acabat GT Line. Aquest nivell d’acabat adopta alguns dels atributs estètics de l’emblemàtica versió esportiva GTi, està disponible en versió de 3 i 5 portes i amb els motors de gasolina 1.2 PureTech 110 CV S&S i dièsel 1.6L BlueHDi en variants de 100 CV i 120 CV.

208 (3)Pel que fa a sistema d’ajudes a la conducció, el nou 208 equipa l ‘Active City Brake’ i la càmera de visió posterior. A més continuarà oferint els serveis Peugeot Connect SOS i Peugeot Assistance, que permeten localitzar el vehicle en situacions d’emergència.

En quan a motors, el Peugeot 208 es podrà escollir entre un ampli ventall de motoritzacions. En dièsel hi ha disponibles l’1.6 BlueHDi en variants de 75 CV i 100 CV ambdós associats a una caixa manual de cinc velocitats i l’1.6 BlueHDi 120 CV S&S associat a una caixa manual de 6 velocitats.

Per la seva banda, la gamma de propulsors de gasolina es compon de les següents versions:

• 1.0 PureTech de 68 CV associat a una caixa de canvis manual de cinc velocitats
• 1.2 PureTech de 82 CV associat a una caixa de canvis manual de cinc velocitats; versió de molt baix consum.
• 1.2 PureTech de 82 CV associat a una caixa de canvis manual de cinc velocitats
• 1.2 PureTech de 82 CV S&S associat a una caixa manual pilotada de 5 velocitats; versió de molt baix consum.
• 1.2 PureTech de 110 CV S&S associat a una caixa de canvis manual de cinc velocitats
• 1.2 PureTech de 110 CV S&S EAT6 associat a una caixa automàtica amb convertidor de parell de 6 velocitats.
• 1.6THP de 165 CV S&S associat a una caixa del canvi manual de 6 velocitats.
• 1.6 THP de 208 CV S&S associat a una caixa del canvi manual de 6 velocitats

La comercialització del nou Peugeot 208 està prevista per al juny d’aquest any.

(19.02.15)

Comment(2)

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *