1. Home
  2. Motos
  3. Peugeot Scooters llança l’Speedfight 4
Peugeot Scooters llança l’Speedfight 4

Peugeot Scooters llança l’Speedfight 4

0
0

Peugeot Scooters presenta la quarta generació de l’Speedfight que, com a novetat, incorpora nous colors i materials i renova la seva posició de conducció, ara més ergonòmica i confortable a causa de la baixada del seu centre de gravetat combinada amb una forquilla de 32 mm que ofereix major rigidesa i adherència.

Speedfight

 

El nou Speedfight4 munta un motor de 50 cm3 en el qual es pot escollir la refrigeració, per aire o líquida (en la versió de refrigeració per aire el nou carburador Dell’Orto augmenta significativament les prestacions) i equipa un maxi-disc Shuricane de 215 mm a la part davantera, mentre que a la part posterior la versió de refrigeració per aire munta un fre de tambor de 110 mm mentre que la versió de refrigeració líquida proposa un disc de 190 mm.

 

 

Aquest nou escúter presenta un equipament inèdit en el segment esportiu: panell d’instruments digital, suport per a un smartphone, presa d’USB i capacitat sota el seient per a un casc integral. A més, està disponible en quatre versions i es caracteritza per una amplia i renovada gamma de colors i unes línies més agressives.

El nou Speedfight4  ja està disponible amb un preu de llançament a partir de 1.899 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *