1. Home
  2. Actualitat
  3. Peugeot unifica les seves aplicacions en una de sola
Peugeot unifica les seves aplicacions en una de sola

Peugeot unifica les seves aplicacions en una de sola

0
0
Unificació de les Apps de Peugeot (Foto: Peugeot)
Unificació de les Apps de Peugeot (Foto: Peugeot)

Peugeot ha unificat les seves aplicacions en una de sola anomenada MyPeugeot, que permet als clients gestionar la seva relació amb la marca i l’ús del seu vehicle amb un servei de qualitat.

L’aplicació fa més fàcil la vida diària en centralitzar tota la informació de manteniment i contractes, trajectes, geolocalització i sistemes d’ajuda a la conducció. A través d’aquesta app, es pot accedir a un pla de manteniment personalitzat, que detalla operacions pendents de realitzar i avisa automàticament de les seves dates. Així mateix, MyPeugeot, per mitjà del seu apartat Conducció, categoritza els recorreguts i calcula el consum mitjà de carburant.

Amb MyPeugeot, els serveis de la Xarxa Comercial Peugeot es posen a l’abast de la mà. Des geolocalitzar ràpidament el punt de venda o taller Peugeot més proper a trobar tota la informació pràctica de la Xarxa Oficial Peugeot, adreça, telèfon, horaris i serveis. A més, l’usuari pot realitzar pressupostos de manteniment o revisions i concertar una cita en línia amb el taller i, fins i tot, obtenir ofertes especials i seguir tota l’actualitat de la Marca.

En el dia a dia, MyPeugeot recorda a l’usuari on està estacionat el seu Peugeot gràcies a la funció de geolocalització Find my car. En cas d’incidència, permet contactar amb Peugeot Assistance amb un sol clic.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *