1. Home
  2. Actualitat
  3. Pilotes per un somriure camí del Marroc per participar a la Maroc Challenge 2018
Pilotes per un somriure camí del Marroc per participar a la Maroc Challenge 2018

Pilotes per un somriure camí del Marroc per participar a la Maroc Challenge 2018

0
0

El passat divendres 23 de novembre, a la tarda, es va presentar a la sala d’exposicions de l’ajuntament de Torroella de Fluvià un dels 2 equips que competiran aquest any a la Maroc Challenge, un ral·li de caràcter solidari on els equips a banda de descobrir les dunes de gairebé 300 metres d’alçada, porten material solidari a les associacions locals.

“Per nosaltres es una experiència nova, ja que és el primer any que hi participem, però només pensar que pots millorar una mica la vida de la gent més desfavorida del Marroc ja ens sentim guanyadors interiorment”, comentava Ricardo Navarro, copilot de l’equip Pilotes per un somriure, format per Rolando MicheletRicardo Navarro.

L’altre equip de l’ONG que participarà al ral·li és el Gorditos Team, que sortirà de Roses per 4a vegada consecutiva, format per en José Luís Martos i Sergio Cayuela.

Podeu seguir les aventures dels dos equips a l’instagram @pilotesperunsomriureteam, i al Facebook @pilotesperunsomriure, on ens prometren imatges i videos de la seva experiència.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *