1. Home
  2. Actualitat
  3. Pneumàtics Roses celebra el seu 30è aniversari estrenant la nova imatge Driver
Pneumàtics Roses celebra el seu 30è aniversari estrenant la nova imatge Driver

Pneumàtics Roses celebra el seu 30è aniversari estrenant la nova imatge Driver

0
0

Pneumàtics Roses ha commemorat el seu 30è aniversari renovant el seu taller amb la nova imatge de Driver. Àngel Cerdeira, gerent del negoci i cofundador del mateix, juntament amb el seu pare, Venancio Cerdeira, ha ressaltat les facilitats i el suport que rep com a soci de la xarxa i albira un futur en el qual aposta per seguir prestant el servei més professional del mercat.

Els orígens de Pneumàtics Roses es remunten al 1987, amb  la idea de Venancio Cerdeira i el seu fill Àngel d’establir un negoci de màquines excavadores. Atesa la impossibilitat de materialitzar-la creuant-la amb la passió d’Ángel pels cotxes, el resultat va acabar essent un taller especialitzat en pneumàtics, que va iniciar la seva activitat el 15 de juny de 1987. Al 2003, Miriam, la dona de l’Ángel, va entrar a formar part del negoci, substituint a Venancio que començà una altra activitat laboral.

El taller acaba de bufar les espelmes del seu 30è aniversari amb una celebració molt especial: estrenant la nova imatge de Driver. Aquesta transició no varia l’orientació del negoci, que continua apostant per la fidelització dels seus clients, la professionalitat del servei, l’ús de maquinària d’última generació i la disponibilitat i orientació cap al client. En aquest sentit, forma part del projecte Driver resulta fonamental, compartint els valors de professionalitat, fiabilitat, confiança i passió.

Entre els reptes de futur del negoci, Àngel Cerdeira pensa mantenir el seu esquema de treball actual i ampliar la plantilla, tot i que ell creu que: Cal controlar els marges, que han quedat molt ressentits durant la crisi econòmica. Aquest difícil període ha transformat el negoci, portant als nostres clients a ser més exigents, tant amb els productes com amb els serveis que els oferim “.

El futur de Pneumàtics Roses passa també per l’aposta per la formació tècnica i la innovació per tal de seguir oferint el servei més professional del mercat: Hem de mirar cap endavant i treballar dur  i el passat s’ha de prendre únicament com a referència  per aprendre de les experiències viscudes . A Driver Center ens sentim com a casa. En l’actualitat, el meu fill té la mateixa edat que jo quan vaig començar en el negoci del meu pare. Ell em va brindar una oportunitat de futur al taller, i vull seguir treballant per queeals meus fills també la tinguin“.

Pneumàtics Roses té la seva seu al carrer Benet Falp i Matas número 21 de Roses, Girona. Més informació en el següent enllaç: http://www.drivercenter.eu/es-es/drivercenter/anmi-tires-s-l

furgoneta

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *