1. Home
  2. Actualitat
  3. Pokemon Go es converteix en un problema de seguretat viària
Pokemon Go es converteix en un problema de seguretat viària

Pokemon Go es converteix en un problema de seguretat viària

0
0
Pokemon Go, el joc de moda
Pokemon Go, el joc de moda

La febre de Pokemon Go s’ha convertit en un problema per a la seguretat viària. Aquest fenomen tecnològic ha fet esclatar la bogeria aquest estiu. Es tracta d’un joc de Nintendo que utilitza la geolocalització per a buscar aquest tipus de criatures virtuals.

Davant la bogeria desfermada les autoritats han començat a fer crides al seny i en alguns països com Austràlia i els Estats Units ja s’emeten missatges a les autopistes cridant als conductors a no buscar Pokemons i conduir.

També han començat a sortir notícies d’accidents relacionats amb aquest joc. A Nova York un conductor de 28 anys estava utilitzant el seu telèfon mòbil buscant Pokemons i es va estavellar contra un arbre. Per sort, el coixí de seguretat i el cinturó de seguretat van evitar danys majors i va sortir il·lès.

A Catalunya la febre Pokemon Go també ha començat a generar situacions perilloses per al trànsit. Divendres passat dos turistes japonesos van ser sorpresos pels Mossos d’Esquadra a l’interior del túnel de la Rovira de Barcelona caçant Pokemons

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *