1. Home
  2. Actualitat
  3. Pol Rosell es corona rei de la Seat León Eurocup
Pol Rosell es corona rei de la Seat León Eurocup

Pol Rosell es corona rei de la Seat León Eurocup

0
0

La Seat León Eurocup ja té rei. Pol Rosell (Baporo Motorsport) es va alçar per segona vegada consecutiva amb la corona d’aquesta sèrie internacional després de derrotar Stian Paulsen (Stian Paulsen Racing) en l’última volta del circuit.

El podi amb els campions
El podi amb els campions

La perseverança ha estat la clau de l’èxit de Pol Rosell en aquesta edició del certamen europeu. El pilot català es va posar al capdavant de la classificació general de la Seat León Eurocup en la segona cita de la temporada, a Estoril. El pilot del Baporo Motorsport, tan sols va perdre el liderat el Nürburgring, encara que, de nou, el va recuperar a Monza sense deixar que res ni ningú l’hi pogués arrabassar. El flamant vencedor del certamen europeu, amb un total de 4 victòries, 2 segones posicions i 2 terceres, ha estat protagonista d’un any brillant comandaments del seu Seat León Cup Racer.

Al seu torn, Lucile Cypriano (JSB Competition) s’ha fet amb el títol en la categoria de la Ladies Trophy, essent en l’última jornada la protagonista indiscutible del certamen europeu. Cypriano, ha tancat la temporada de la millor manera possible, amb títol i victòria davant de tota l’afició. La joventut de la pilot francesa no li ha impedit demostrar el seu gran talent en la competició.

Entrades relacionades

Maria Barber guanya la primera copa d’Espanya de Velocitat Femenina (27-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *