1. Home
  2. Motos
  3. Polaris introdueix un nou vehicle Off-Road Sportsman ACE 4X4
Polaris introdueix un nou vehicle Off-Road Sportsman  ACE 4X4

Polaris introdueix un nou vehicle Off-Road Sportsman ACE 4X4

0
0

Polaris Industries Inc. (NYSE: PII), el fabricant líder de vehicles off-road ha anunciat  que la companyia ha definit un concepte totalment nou de vehicle off-road amb la introducció de l’Sportsman ACE 4×4.

Polaris

La seva arquitectura és completament nova per a la indústria i es presenta amb un revolucionari xassís que admet un conductor assentat en l’habitacle central amb volant, i que resulta àgil i fàcil de manejar.

El disseny del nou Sportsman ACE proporciona una conducció que inspira confiança fora de pista i oferint una nova experiència off-road. El revolucionari i nou disseny combina la mida i la facilitat de conducció dels Sportsman All-Terrain Vehicle (ATV), amb la confiança i confort dels side-by-side de la gamma RANGER I RZR

El propulsor ProStar de l’Sportsman ACE és totalment nou, amb 32 CV de potència i injecció electrònica (EFI), internament disposa d’un eix de contra pes que proporciona una resposta suau i exempta de vibracions.

S’han millorat significament l’eficiència i el consum, fent el motor més eficient que Polaris ha ofert fins avui, i això, sumat a una capacitat de gairebé 20 litres de combustible proporciona un excel·lent autonomia en marxa.

L’Sportman ACE compte amb un sistema de barres de seguretat ROPS únic per a proporcionar la tranquil·litat i seguretat que abans només oferien els side-by-sides. El seient esportiu amb respatller alt és segur o ajustable en distància amb 10.2 cm de recorregut, disposa també de volant regulable a l’altura.

L’Sportsman ACE arribarà als concessionaris oficials Polaris a la primavera i el seu preu serà de 9.590 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *