1. Home
  2. Motos
  3. Motos
  4. Polaris presenta dos nous models Off-Road
Polaris presenta dos nous models Off-Road

Polaris presenta dos nous models Off-Road

0
0

Polaris Industries Inc., líder en fabricació de vehicles off-road, anuncia la immediata incorporació de dos nous vehicles a la gamma existent per al 2014, l’Scrambler XP 1000 EPS i el Ranger XP 900 Deluxe, refermant així el continu compromís de la marca amb la innovació i els interessos dels entusiastes de l’off-road.

Scrambler

L’Scrambler XP 1000 EPS és l’ATV amb més CV, el que té millor acceleració, major altura lliure al terra i una suspensió de més recorregut. El motor Polaris 1000 bicilíndric sorgeix de la base del motor de 850 cc. Aquest motor d’injecció i de gran cilindrada té el cigonyal calat a 270º amb doble arbre de lleves perquè lliuri la màxima potència amb la major suavitat.

Per als qui també fan servir el  Ranger XP 900 per divertir-se Polaris presenta el Ranger XP 900 Deluxe. Aquest té les mateixes característiques que el Ranger XP 900 EPS però a més a més té un nou habitacle més pensat per a l’ús lúdic ja que el seient tipus fila per a tres persones s’ha substituït per dos ergonòmics i tous seients individuals amb una consola al mig.  Però el Ranger XP 900 Deluxe no és només un bon vehicle per a l’oci, pensant també en la seva polivalència i el seu ús com a vehicle de treball la versió Deluxe conserva el sistema 4×4 On-Demand True All-Whell Drive, una sorprenent capacitat d’arrossegament d’una tona (907,2 kg.), capacitat de càrrega en la caixa de 453,6 kg i 680,4 kg de capacitat de càrrega total. La cabina està preparada amb el sistema Polaris Pro-Fit i Lock & Ride per una impecable integració dels accessoris.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *