1. Home
  2. Proves
  3. Porsche 911 Targa 4S
Porsche 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S

0
0

VULL UN!

És un esportiu de referència. Un automòbil únic i que exerceix una fascinació extraordinària tant quan el veus com quan hi puges. És la quinta essència de Porsche amb un motor, xassís, carrosseria i components d’altíssima qualitat.

Targa4s-1

Que el “nueveonceés una llegenda i un clàssic on els hi hagi no és estrany. És el mateix que passa amb un Targa. Un model concebut fa 50 anys com un “cabrio” amb una seguretat superior i que sempre ocupa un lloc molt especial a Porsche. És la millor forma de tenir un coupé i un cabrio alhora, amb detalls excepcionals com l’anagrama “targa” sota les brànquies laterals i l’elegant finestra del darrere que li dóna una elegància intemporal i realment sublim.

Amb el sostre tancat és un “nueveonce” amb el confort d’un coupé, i amb el sostre obert, és una icona de l’estil més enllà de les modes, amb un sentir a la tradició i al futur impregnat.

El 911 Targa 4S està fabricat sota una arquitectura lleugera que vol guanyar la lluita contra el temps, obtenint una potència eficient en la que no vol carregar de cap contratemps. Aquesta harmonia que utilitza materials lleugers on realment es necessiten, fan que el consum i les sensacions de conducció siguin extraordinàries, sobretot gràcies al motor en posició posterior (amb maleter davanter) que trasllada diàriament l’esportivitat a qualsevol que el condueixi. Fins i tot la rebaixa de 10 mm d’alçada respecte del terra fan que el seu nivell d’optimització rodant sigui encara més prestacional.

Targa4s-2

EL PERFECCIONISME

El seu interior té l’essència de més de 60 anys d’experiència en la construcció d’automòbils esportius, amb materials de gran qualitat i tacte, i amb una percepció de dinamisme cada segon que hi passes a dins d’ell. Fins i tot la seva ergonomia és ideal, ja que el confort de conducció és extraordinari. Destaca, a més, pel volant del 918 Spyder, que combina estil amb purisme amb una elevada funcionalitat.

Com a bon Porsche, aquest model també disposa de múltiples ajudes a la conducció i tecnologia a dojo, amb el Porsche Communication Management (PCM) amb mòdul de navegació en línia i Apple Car Play, control per veu, preinstal·lació de telefonia mòbil i mòdul Connect Plus.

UN TURBO PER A MÉS PRESTACIONS

El 911 sempre ha estat un automòbil esportiu de pura raça, i el Targa 4S no pot ser menys. I és que gràcies a l’adopció del turbo en l’arquitectura bòxer s’ha aconseguit elevar el rendiment a un nivell superior. Amb ell, es desenvolupen 420 CV de potència, amb un par de 500 Nm ja disponibles des de les 1.700 rpm, el que farà experimentar als conductors unes sensacions mai viscudes fins ara. A més, s’ha aconseguit optimitzar el consum davant de models precedents, i sempre amb un nivell de sonoritat i sensacions extraordinàries amb una doble sortida d’escapament en acer inoxidable polit.

Equipat amb llantes d’aliatge lleuger de 20 polzades, el Porsche Torque Vectoring (PTV) que millora la tracció i el reglatge electrònic de l’amortiment Porsche Active Suspension Management (PASM), tot això de sèrie, encara pot oferir més gràcies al nou eix posterior direccional i el sistema de regulació del xassís Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Tot això per augmentar una seguretat ja de per si extraordinària, ja que està equipat amb pinces de fre d’alumini de sis pistons en arquitectura monobloc en vermell davant i pinces de fre d’alumini de quatre pistons (també monobloc) darrere.

SENSACIONS MAI VISCUDES

Les sensacions al volant són realment sorprenents, traduint el que passa a l’asfalt la part davantera amb una fidelitat extraordinària i la del darrere s’enganxa a l’asfalt fins a nivells insospitats, el que permet un pas per corba salvatge, i sempre guiat per un eix davanter dòcil i obedient que rep el par de manera més ràpida gràcies al fet que el PTM (el sistema que gestiona la tracció integral) ha canviat d’ electromecànic a electrohidràulic.

En resum, el 911 Targa 4S és, senzillament, meravellós. Una estètica retro, amb tocs moderns, unes prestacions fora del que és habitual (a nivell motriu i de bastidor) i una versatilitat i seguretat extraordinàries en tot moment.

ENS VA AGRADAR

  • Prestacions sorprenents
  • Dinamisme de conducció
  • Acabats de l’interior i sonoritat
  • Tracció i acceleració

NO TANT

  • Res. El 911 Targa 4S és perfecte.
REVISTA ONLINE APP STORE  GOOGLE PLAY 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *