1. Home
  2. Sin
  3. categoría
  4. Porsche afegeix el Cayman GT4 Clubsport a la seva flota de vehicles de competició
Porsche afegeix el Cayman GT4 Clubsport a la seva flota de vehicles de competició

Porsche afegeix el Cayman GT4 Clubsport a la seva flota de vehicles de competició

0
0

Porsche  afegeix un nou esportiu a la seva flota de vehicles per gaudir a la pista. El Cayman GT4 Clubsport s’ha presentatal Saló de l’Automòbil de Los Angeles. Aquest vehicle, amb un motor central de 385 cavalls de potència i destinat als que debuten en competició, està construït sobre la base del Cayman GT4, però no és un cotxe homologat per utilitzar per carretera.

El nou Porsche GT4 Clubsport (Foto: Porsche)
El nou Porsche GT4 Clubsport (Foto: Porsche)

Com el seu germà de producció en sèrie, el Cayman GT4 Clubsport està propulsat per un motor bòxer de sis cilindres i 3.8 litres, situat darrere del seient del conductor. La versió de competició porta una transmissió Porsche de doble embragatge i sis velocitats, amb lleves al volant, així com un diferencial autoblocant mecànic en l’eix posterior, específic per a competició. El conjunt de la suspensió davantera està agafat del seu germà gran el 911 GT3 Cup, amb el qual es participa en 20 campionats monomarca de Porsche a tot el món.

En l’eix posterior s’empra un sistema de suspensió millorat i molt lleuger, amb braços transversals que també hereta del 911 GT3 Cup. El sistema de frens de competició es compon de quatre discos d’acer de 380 mil·límetres de diàmetre. L’equip de fre davanter utilitza unes pinces fixes d’alumini de sis pistons i fetes en una sola peça, mentre que el cul incorpora pinces similars però de quatre pistons. L’ABS pot ser calibrat de  dotze maneres diferents. El Programa Electrònic d’Estabilitat ha estat ajustat per a la utilització de pneumàtics slicks. Per la seva banda, la direcció assistida és electromecànica.

1.300 quilos de pes

Amb un pes de només 1.300 quilos, el Cayman GT4 Clubsport és realment lleuger i es lliurarà de fàbrica amb uns arcs de seguretat soldats, un seient de competició tipus baquet i arnesos de sis punts. La versió bàsica està equipada amb un dipòsit de combustible estàndard de 90 litres, però existeixen en opció dipòsits de seguretat FT3 de 70 o de 100 litres. Porta llandes forjades de 18 polzades amb cinc cargols, sobre les quals es munten pneumàtics Michelin de diferents dimensions en cada eix: les mesures són 25 / 64-18 en l’eix davanter i 27 / 68-18 al cul.

El nou Cayman GT4 Clubsport costa 111.000 euros, més els impostos específics de cada país, i ja està disponible directament a través de Porsche Motorsport, a Weissach.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *