1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche amplia la gamma d’esportius elèctrics amb el Taycan 4S
Porsche amplia la gamma d’esportius elèctrics amb el Taycan 4S

Porsche amplia la gamma d’esportius elèctrics amb el Taycan 4S

0
0
Taycan 4S
Taycan 4S

Porsche amplia la seva gamma d’esportius elèctrics amb el Taycan 4S. Es tracta de la tercera versió d’aquesta berlina presentada el passat mes de setembre a Stuttgart.

El nou model està disponible amb dues mides de batería: La performance que aconsegueix fins a 390 kW de potència; i la Performance Plus que arriba fins a 420 kW. Després de l’arribada dels Taycan Turbo S i Taycan Turbo, el Taycan 4S es converteix en la variant d’entrada d’aquest model.

Dos models de bateria

La bateria Performance d’una sola capa i amb una capacitat total de 79,2 kWh ve de sèrie. En canvi la bateria Performance Plus de doble capa del Taycan Turbo S i el Taycan Turbo està disponible com a opció.

Amb la bateria Performance, el Taycan 4S genera 390 kW de potència màxima (530 CV). Equipat amb la bateria Performance Plus, arriba fins als 420 kW (571 CV). En ambdues variants el Taycan 4S accelera de 0 a 100 km / h en 4,0 segons. La velocitat màxima de 250 km / h també és idèntica per als dos. En el cas de la bateria Performance, l’autonomia d’es 407 quilòmetres, una xifra que passa als 463 quilòmetres, la més gran de la gamma Taycan, amb la Performance Plus. Les capacitats de càrrega màxima són 225 kW (Performance) i 270 kW (Performance Plus).

Més propulsió i rendiment dinàmic

El motor síncron d’imants permanents situat en l’eix posterior té una longitud de 130 mil·límetres. Per tant, és exactament 80 mil·límetres més curt que el dels Taycan Turbo S i Taycan Turbo. L’inversor controlat per impulsos que s’utilitza en l’eix davanter del Taycan 4S funciona amb fins a 300 amperes d’intensitat de corrent. En l’eix posterior ho fa amb fins a 600 amperes.

Amb un coeficient cd d’0,22, aquesta aerodinàmica té una contribució significativa en el baix consum d’energia i en l’elevada autonomia.

Disseny exterior purista amb ADN Porsche

El frontal té un aspecte especialment ample i pla, amb unes aletes molt pronunciades. La silueta està marcada per la línia esportiva de sostre que va descendint cap enrere. També són característiques les esculpides seccions laterals.

Les característiques distintives del Taycan 4S en comparació amb el Turbo i el Turbo S inclouen les llandes de 19 polzades Taycan S Aero, optimitzades aerodinàmicament. També les pinces de fre pintades de vermell. El faldó davanter amb una nova geometria, els estreps laterals i el difusor posterior en negre garanteixen una diferenciació visual més elevada.

Disseny interior únic, amb un panell ample per a les pantalles

El quadre d’instruments corbat i independent és el punt més alt del davantal. Una pantalla central d’informació i entreteniment de 10,9 polzades i una altra opcional per al copilot es combinen per formar una banda de vidre integrada en un panell negre

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *