1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche aposta per la mobilitat digital
Porsche aposta per la mobilitat digital

Porsche aposta per la mobilitat digital

0
0
Porsche aposta per la mobilitat digital
Porsche aposta per la mobilitat digital

El Consell de Supervisió de Porsche ha aprovat la fundació de Porsche Digital GmbH. L’objectiu de la nova empresa és enfortir el desenvolupament de les solucions de mobilitat digital en el segment dels automòbils premium.

El director general de Porsche Digital GmbH serà Thilo Koslowski, qui s’ha incorporat recentment a la marca procedent de Gartner Inc Koslowski, consultora americana en tecnologies de la informació, considerada experta en el sector d’automoció, així com a Internet i en el terreny tecnològic en general.

La companyia que acaba de fundar tindrà la seva seu central a Ludwigsburg, prop de Stuttgart i comptarà amb oficines a Berlín, Silicon Valley i la Xina.

Accés a socis innovadors i de gran creixement

La nova filial de Porsche cooperarà estretament amb tots els departaments a l’hora de provar i implementar nous models de creació de valor i oferir productes innovadors. Entre les competències de Digital GmbH està també la identificació i avaluació de tendències que assegurin l’accés a tecnologies rellevants.

Com a part de la transformació digital de Porsche, la nova empresa subsidiària ha de promoure les col·laboracions a llarg termini amb els socis adequats i, en aquesta línia, crear un ecosistema digital.

Ofensiva d’innovació a Porsche

La fundació d’aquesta empresa subsidiària és part d’una ofensiva d’innovació important a Porsche. La companyia està fent un esforç per establir una gestió de la innovació a tots els departaments, així com per catalogar i promocionar idees sistemàticament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *