1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche Cayman GT4: encara més passional
Porsche Cayman GT4: encara més passional

Porsche Cayman GT4: encara més passional

0
0

El Cayman GT4 és el nou membre de la família Porsche GT. Aquesta és la primera vegada que Porsche llança un GT esportiu basat en el Cayman amb components del 911 GT3. Una volta ràpida de 7 minuts i 40 segons al mític circuit de Nürburgring Nordschleife situa al Cayman GT4 com la nova referència en el més alt del seu segment de mercat. També és un compromís clar que Porsche continuarà promovent en el futur els esportius radicals de dues portes, desenvolupats al departament de competició de Weissach.

Cayman_3Motor, xassís, frens i disseny aerodinàmic del Cayman GT4 s’han configurat per aconseguir el màxim dinamisme i alhora que aquest model  mantingui la versatilitat per a l’ús diari típica dels coupé biplaça de Porsche. Està propulsat per un motor bóxer de 3.8 litres i 385 cavalls, derivat del que utilitza el 911 Carrera S. La potència es transmet a través d’una caixa de canvis manual de sis velocitats amb suports dinàmics. El Cayman GT4 accelera de 0 a 100 km/hora en 4,4 segons i la seva velocitat màxima és de 295 km / h. El consum mitjà de combustible del cotxe, segons l’homologació europea NEDC, és de 10,3 litres per cada 100 quilòmetres recorreguts. El xassís, que rebaixa l’altura de la carrosseria en 30 mil·límetres i disposa d’uns frens de grans dimensions, porta pràcticament la totalitat dels components del 911 GT3.

El Cayman GT4 té clares diferències en el seu exterior respecte als altres coupé de motor central. Tres entrades d’aire en el frontal i un gran aleró posterior fix són part dels components dissenyats específicament per aconseguir càrrega aerodinàmica. Com a opció, el Cayman GT4 pot anar equipat per a una utilització encara més esportiva. Entre aquestes opcions s’inclouen el sistema de frens ceràmics PCCB, seients amb estructura de plàstic reforçada amb fibra de carboni (CFRP), paquet Sport Chrono únic personalitzat amb l’aplicació Track Precision, així com el paquet Club Sport.

Cayman_1L’interior del Cayman GT4 està dissenyat de forma que el conductor i passatger puguin gaudir d’una experiència de conducció sense restriccions. Tots dos van asseguts en seients esportius entapissats amb una combinació de cuir i Alcántara, caracteritzats per una excel·lent subjecció lateral. El nou volant esportiu del GT4 garanteix el control ideal i un tacte molt directe sobre la direcció, gràcies a les seves dimensions compactes.

Els aspectes tècnics del nou GT esportiu estan basats en els del 911 GT3. Com esportiu amb motor central -i exemple clar d’un comportament dinàmic únic en la seva categoria- segueix la tradició conceptual de cotxes com el 904 GTS, el 911 GT1, el Carrera GT i el 918 Spyder.

Els GT esportius de Porsche encarnen la connexió més passional possible entre la conducció quotidiana i l’ús en els circuits, una filosofia anomenada “Porsche Intelligent Performance” (Prestacions Intel·ligents de Porsche). Quatre de cada cinc conductors d’aquest tipus d’esportius Porsche els utilitzen també en els circuits de tot el món.

El Cayman GT4 farà la seva estrena mundial a primers de març al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra. Ja s’admeten comandes i arribarà als concessionaris a finals del mateix mes de març. El preu del Cayman GT4 és de 99.094 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *