1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche digitalitza i reimprimeix més de 700 manuals dels seus models antics
Porsche digitalitza i reimprimeix més de 700 manuals dels seus models antics

Porsche digitalitza i reimprimeix més de 700 manuals dels seus models antics

0
0
Porsche reimprimirà els manuals dels seus clàssics
Porsche reimprimirà els manuals dels seus clàssics

Porsche Classic ha reimprès més de 700 manuals del conductor originals des del 356 de l’any model 1952 fins al 911 de la sèrie 996. Els documents estan ara disponibles en tots els centres Porsche del món. A més, també es pot demanar una selecció de literatura tècnica a la botiga en línia de Porsche Classic.

La reedició de tots aquests llibres per als vehicles històrics més antics de Porsche no només inclou els propis manuals del conductor, sinó també una àmplia informació tècnica, de posada a punt i de consells pràctics, perquè l’usuari d’un clàssic i el seu taller de referència puguin treure el millor partit del cotxe. Des del número de la unitat concreta de la ràdio fins al tipus de la matrícula, passant per la sèrie del motor o la pressió d’inflat recomanada, tots els detalls d’identificació i ús estan il·lustrats i descrits amb exactitud.

Com és lògic, aquests manuals s’han desgastat o perdut amb el pas del temps, però, la majoria dels models construïts en aquests més de setanta anys de vida de la marca segueixen rodant per les carreteres del món.

S’inclouen llibres de Garantia i manteniment

Al costat d’aquests documents s’inclouen també els llibres de garantia i manteniment, així com la descripció de tipus, dimensions i toleràncies. Entre altres coses, aquests documents contenen informació detallada de la posada a punt de motors i xassís o de les dimensions de la carrosseria. Cada reimpressió és fidel a la versió original en termes d’aspecte i qualitat.

Actualment hi ha 700 manuals del conductor disponibles a Porsche Classic, incloent edicions en diversos idiomes i, en alguns casos, també per a diferents variants del model. A més, la documentació oferida inclou 100 llibres de garantia, manteniment, revisió i cura del vehicle, així com carteres fidels a les originals per guardar-los.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *