1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche extén la seva garantia als vehicles de fins a 15 anys
Porsche extén la seva garantia als vehicles de fins a 15 anys

Porsche extén la seva garantia als vehicles de fins a 15 anys

0
0
Foto: Porsche
Foto: Porsche

Des de l’1 de maig, la garantia Porsche Approved estén la seva cobertura a tots els cotxes de la marca amb fins a 15 anys d’antiguitat. Segons la marca, una mostra més de la seguretat que el fabricant alemany de vehicles esportius té en els seus productes, en oferir una garantia molt similar a la que dóna en els seus models nous.

Per accedir a la garantia Porsche Approved en un Centre Porsche Oficial, el vehicle haurà de superar la revisió de 111 punts clau i verificar que els treballs de manteniment compleixen els estàndards de la marca. Un cop obtingut aquest segell, podrem sol·licitar una garantia d’entre 12 i 24 mesos, per als Porsche que no superin els 15 anys de vida durant el període de vigència de la garantia ni els 200.000 quilòmetres en el moment de la seva contractació.

Validesa internacional

La cobertura té validesa internacional sense límit de quilometratge i sempre estarà vigent durant el període contractat, encara que el cotxe canviï de propietari. Per això Porsche afirma que “no podem preveure el futur, però sí garantir la seva qualitat”

És fonamental tenir en compte que la garantia Porsche Approved implica un augment en el valor del vehicle ja que, si canvia de mans, el nou propietari tindrà la seguretat emportar-se un exemplar que ha estat minuciosament cuidat per les mans expertes dels especialistes que treballen en Porsche. Com diu l’eslògan dels models de reestrena, “no hi ha cap Porsche vell, sinó nous propietaris”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *