1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche inaugura les instal·lacions del nou Taycan
Porsche inaugura les instal·lacions del nou Taycan

Porsche inaugura les instal·lacions del nou Taycan

0
0
Foto: Porsche
Foto: Porsche

Porsche ha inaugurat a Zuffenhausen les noves instal·lacions per a la producció del Taycan. El primer model esportiu elèctric de la marca alemanya.

La producció dels vehicles comença aquest setembre. El muntatge es porta a terme en una factoria flexible, connectada en xarxa i amb tecnologia de producció 4.0. Segons la marca alemanya també es tracta d’una fàbrica sostenible. Amb electricitat de fonts renovables i sota impacte en CO2.

Durant la construcció es van utilitzar un total de 35.000 tones d’acer. L’àrea total dels edificis és de 170.000 metres quadrats.

Començament de les obres a finals de 2015

Després de la presentació del concept Mission E, al setembre de 2015, i després de veure una resposta molt positiva per part del públic, va donar inici el projecte de construcció més important des que es va establir per primera vegada la planta de Zuffenhausen. En el mateix any, va tenir lloc la inauguració de la nova nau de carrosseries, on es construeixen les estructures lleugeres i d’alta resistència del Taycan i la vuitena generació del 911. Al maig de 2016, els edificis antics van donar pas a la creació de la nova nau de pintura i la zona d’acoblament.

La fase prèvia va requerir 21 projectes preliminars individuals i més de 5.000 reubicacions d’empleats. Això també va incloure el pou d’excavació per a l’edifici d’assemblatge de diversos pisos, situat en un pendent, atès que la seva altura està limitada a 38 metres per no perjudicar el flux d’aire fresc que arriba al centre de la ciutat de Stuttgart des del nord . És per això que es va fer una excavació de 25 metres de profunditat. Es van remoure 240.000 metres cúbics de terra per a aquest propòsit.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *