1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche introdueix millores al Macan
Porsche introdueix millores al Macan

Porsche introdueix millores al Macan

0
0

Porsche ha millorat el seu model Macan coincidint amb la seva presentació mundial de la nova versió al Saló de l’Automòbil de Tòquio 2015.

El nou Macan (Foto: Porsche)
El nou Macan (Foto: Porsche)

Entre les innovacions s’ha actualitzat aquest SUV amb un sistema d’informació i entreteniment superior, així com amb diversos elements per guanyar en confort. El nou Porsche Communication Management (PCM), que s’estrenava fa poc al Porsche 9113, també s’instal·la ara al Macan.

Les novetats més destacables són la informació en temps real sobre l’estat de la ruta programada al navegador, la simplificació del seu maneig i la integració d’un punt d’accés Wi-Fi.

Porsche també ofereix com a opció en totes les versions d’aquest SUV esportiu els nous fars complets de LED. Major confort i funcionalitat es complementen amb un plus d’esportivitat. Els ajustaments en la direcció proporcionen una resposta més directa i milloren la sensació de control. Hi un paquet exterior i un altre interior opcionals, exclusius per al Macan Turbo4. Els clients poden donar ara un estil encara més individualitzat als seus vehicles.

Major facilitat de maneig i connectivitat millorada

La part central del sistema d’informació i entreteniment és la nova pantalla de set polzades i alta resolució, que ve de sèrie en tots els models Macan. La redissenyada interfície d’usuari es fa servir d’una manera intuïtiva, d’una manera similar als telèfons mòbils intel·ligents. Si el sensor de proximitat detecta que  s’està a punt de realitzar una operació, es despleguen tots els apartats rellevants del menú. A partir d’aquí podem seleccionar les opcions d’aquest menú tocant la pantalla. Les diverses alternatives de connexió per Bluetooth, USB i SD permeten integrar els telèfons mòbils intel·ligents i emmagatzemar continguts en el PCM.

Una nova funció del sistema d’infoentreteniment de la gamma Macan ofereix tres opcions diferents perquè l’usuari triï, segons les seves necessitats, el tipus de connexió que vulgui entre el compacte SUV i el món exterior. Per a això, el mòdul Connect conté un compartiment per a smartphone integrat en el reposabraços central, on es recarrega la bateria i s’optimitza el senyal de recepció.

També és nova la opció de connectar un iPhone amb el PCM per utilitzar l’aplicació AppleCar Play, incloent el control de veu Siri. El ja familiar sistema Porsche Car Connect també està inclòs en el mòdul Connect.

Nou sistema de navegació

Una altra opció disponible és la del navegador. El nou sistema de navegació impressiona amb la seva cartografia en alta resolució que, depenent de la regió, també n’hi ha per primera vegada en tres dimensions. A més, es pot utilitzar el control de veu per posar en marxa el navegador. Per permetre ampliar encara més els elements de connectivitat, Porsche ha desenvolupat el mòdul Connect Plus. La informació del trànsit en línia en temps real i comptar amb els serveis de Google complementa el dinamisme en la conducció del Macan, el que facilita arribar al destí requerit de forma més ràpida. La utilització del PCM com a punt de connexió Wi-Fi i la major integració dels telèfons mòbils intel·ligents satisfà les màximes aspiracions en termes de connectivitat.

Fars LED amb un disseny dinàmic

Per primera vegada el Macan inclou uns fars completament de LED, en conjunt amb el sistema opcional de llums adaptatives Porsche Dynamic Light System Plus (PDLs Plus). Els nous fars ajuden el conductor amb la projecció d’un feix de color similar a la llum del dia i milloren l’abast, al mateix temps que utilitzen menys energia.

Els nous Macan es poden demanar ja a Espanya i estaran disponibles en els concessionaris Porsche a principis de 2016. Els seus preus oscil·len segons la versió entre els 70.212 euros i els 95.682 euros.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *