1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche invertirà més de 6.000 milions abans del 2022 en electromobiliat
Porsche invertirà més de 6.000 milions abans del 2022 en electromobiliat

Porsche invertirà més de 6.000 milions abans del 2022 en electromobiliat

0
0
Porsche aposta per l'electromobilitat
Porsche aposta per l’electromobilitat

Porsche invertirà més de 6.000 milions en electromobilitat fins 2022, amb el focus posat tant en models híbrids endollables com a elèctrics purs.

La decisió es va prendre en l’última reunió del Consell de Supervisió de Porsche AG. Els plans s’han reforçat significativament per incloure al voltant de tres mil milions d’euros d’inversió en actius materials i, també, una mica més de tres mil milions d’euros en costos de desenvolupament.

El programa Mission I

D’aquesta suma addicional de tres mil milions d’euros, uns 500 s’utilitzaran en el desenvolupament de diferents variants i derivats del Mission E, al voltant de mil milions en electrificació i hibridació dels productes ja existents en la gamma, altres centenars de milions a la ampliació de les instal·lacions i 700 milions d’euros més, aproximadament, en noves tecnologies, infraestructures de càrrega i mobilitat intel·ligent.

A Zuffenhausen, s’estan construint actualment una nova nau de pintura, una àrea d’acoblament específica i un pont per transportar les carrosseries pintades i els grups propulsors per a aquesta zona d’acoblament final que està ara mateix realitzant-se. La planta de motors existent s’està ampliant per fabricar les unitats de propulsió elèctrica i la nau de carrosseries també es troba en plena expansió. A més, estan previstes inversions per al Centre de Desenvolupament de Weissach. El projecte Mission E ha creat 1.200 nous llocs de treball, aproximadament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *