1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche llança un nou navegador per als seus esportius clàssics
Porsche llança un nou navegador per als seus esportius clàssics

Porsche llança un nou navegador per als seus esportius clàssics

0
0

Porsche ha llançat al mercat un nou navegador per als seus esportius clàssics.

Navegador Porsche clàssicGràcies a l’aparença de la superfície negra i a la forma dels comandaments, que es subministren de sèrie en dues versions diferents, totes dues amb un estil autèntic, l’equip s’integra en el quadre de comandament dels Porsche clàssics. Té una pantalla tàctil de 3,5 polzades i es maneja mitjançant dos comandaments principals i 6 botons discretament integrats. A més, porta les lletres Porsche i és compatible per a les generacions dels esportius que van des del primer 911 dels anys 60 fins a l’últim 911 refrigerat per aire de mitjans dels 90 (model 993).

El nou ràdio-navegador disposa de totes les característiques essencials dels sistemes actuals. Té diverses connexions per a una gran quantitat de fonts externes de música que es poden controlar des de la pantalla, es pot connectar un telèfon a través de bluetooth i la ràdio no només porta un micròfon incorporat, sinó que també en disposa un d’extern. Els conductors tenen diferents opcions per visualitzar els mapes de la ruta, en dues i tres dimensions i, aquests, s’emmagatzemen en una targeta micro SD de vuit gigabytes de memòria i s’actualitzen freqüentment.

El nou equip que ha estat desenvolupat exclusivament per Porsche Classic i especialment per als esportius clàssics té un preu de 1.203,91 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *