1. Home
  2. Proves
  3. PORSCHE PANAMERA A l’òpera o al circuit
PORSCHE PANAMERA A l’òpera o al circuit

PORSCHE PANAMERA A l’òpera o al circuit

0
0

Text: Daniel Balcells / Fotos i Vídeo: Porsche

El nou Porsche Panamera ha estat redissenyat i evolucionat fins a l’últim detall: s’han optimitzat els seus motors i transmissions, s’ha perfeccionat el seu xassís i s’han reinterpretat les seves pantalles i elements de control.

PorschePanameraTurboExecutive4La segona generació del Gran Turisme alemany, amb un estil inspirat en la icona de la firma de Stuttgart, el mític 911, incorpora ara un eix posterior direccional, compensació activa del balanceig i suspensió pneumàtica amb tres cambres d’aire.

El seu disseny és més expressiu, fluid i esportiu: llargues i dinàmiques proporcions, espatlles pronunciats, flancs atlètics i una línia de sostre que transmet una gran sensació de velocitat i és 20 mm més baixa en la part posterior.

A l’ interior el Porsche Advanced Cockpit transforma el món analògic al present digital de la mobilitat però sense abandonar el component passional i les picades d’ullet històriques: clau d’arrencada a l’esquerra i compta-revolucions al centre.

Equipat amb tracció integral permanent en totes les seves versions excepte en la d’accés, el Panamera s’ofereix amb carrosseria normal o llarga (Executive) i variants gasolina, dièsel i híbrida endollable amb potències que oscil·len entre els 330 i els 550 CV.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *