1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche Panamera compleix 10 anys amb una edició especial
Porsche Panamera compleix 10 anys amb una edició especial

Porsche Panamera compleix 10 anys amb una edició especial

0
0
El Porsche Panamera
El Porsche Panamera

Porsche celebra el desè aniversari del Panamera amb una edició especial. El model ’10 Years Edition’ àmplia l’equipament de sèrie i introdueix canvis en el disseny.

El model ve de fàbrica fars màtrix LED amb PDLs Plus inclòs, l’Auxiliar de Canvi de Carril i l’Auxiliar de Manteniment en el Carril amb reconeixement de senyals de trànsit. També l’Auxiliar d’Aparcament amb càmera de marxa enrere forma part de l’equipament de sèrie, igual que el sistema de sostre panoràmic, els vidres de privacitat, els seients confort calefactats amb 14 regulacions i l’escut Porsche al reposacaps, les portes de tancament confort , la ràdio digital i el sistema de so Bose ® Surround.

Igualment, és de sèrie la suspensió pneumàtica adaptativa de tres càmeres, que inclou el sistema d’amortiment activa Porsche Active Suspension Management (PASM) i la direcció Power Steering Plus. Els models porten un carregador de bord amb 7,2 kW de capacitat de càrrega, en lloc del de 3,6 kW amb el qual estan equipades les altres variants de la gamma.

Pel que fa al motor és biturbo de 2.9 litres i 330 cavalls de potència (243 kW) o motor 2.9 biturbo que es combina amb un motor elèctric de 100 kW (136 CV) i generen una potència conjunta de 462 CV (340 kW).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *