1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche presenta al públic el 919 Hybrid per al mundial de resistència
Porsche presenta al públic el 919 Hybrid per al mundial de resistència

Porsche presenta al públic el 919 Hybrid per al mundial de resistència

0
0

El nou Porsche 919 Hybrid amb el qual la marca alemanya torna aquest any a la màxima categoria de curses de resistència, amb les 24 Hores de Le Mans com a punt culminant, ha celebrat la seva estrena davant del públic al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra.

Porsche 919 Hybrid

L’eficiència del Porsche 919 Hybrid és el resultat d’un concepte global acuradament equilibrat. El motor de combustió és un compacte V-4 de gasolina que també serveix com a suport de càrrega en el xassís. És el precursor de la filosofia downsizing, un motor de dos litres de cilindrada, injecció directa de combustible i monoturbo, que gira fins a les 9.000 revolucions i dóna una potència aproximada de 500 CV

A més, el 919 Hybrid porta dos sistemes de recuperació d’energia. El fonamentalment nou aquí és un sistema que recupera energia tèrmica dels gasos d’escapament. a través d’un generador elèctric, impulsat pel corrent dels gasos d’escapament.  El segon sistema híbrid, té la funcionalitat familiar que trobem al 918 Spyder. Aquí, un generador en l’eix davanter utilitza les fases de frenada per convertir l’energia cinètica en energia elèctrica. Les bateries d’ions de liti serveixen com a mitjà d’emmagatzematge d’energia. Quan el pilot necessita aquesta energia, un motor elèctric impulsa l’eix davanter. Aquest fa que el 919 Hybrid sigui temporalment un vehicle de quatre rodes motrius.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *