1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche presenta dos nous models, el 911 Targa 4 GTS i el Cayenne Turbo S
Porsche presenta dos nous models, el 911 Targa 4 GTS i el Cayenne Turbo S

Porsche presenta dos nous models, el 911 Targa 4 GTS i el Cayenne Turbo S

0
0

Porsche ha presentat al Saló de Detroit els nous 911 Targa 4 GTS i Cayenne Turbo S.

911 Targa

El 911 Targa 4 GTS combina la idea GTS amb el concepte clàssic targa. El seu motor més potent, amb 430 CV, i el paquet Sport Chrono que porta de sèrie, li proporcionen un rendiment encara més dinàmic.  Altres detalls que destaquen en aquest vehicle són les llandes de color negre mat de 20 polzades, el disseny esportiu del frontal, les reixetes d’entrada d’aire en negre i també els logotips del mateix color a les portes, a la part posterior i a la barra de protecció antibolcada.  A l’interior, l’entapissat negre Alcàntara del volant i els seients, així com els detalls d’acabat fets d’alumini negre polit, accentuen el seu caràcter esportiu.

Cayenne S Turbo

L’altra novetat, el Cayenne Turbo S, es distingeix principalment pel seu nou concepte de càrrega del motor, amb turbo compressors integrats en els col·lector d’escapament. Això fa que augmenti la potència del vehicle fins als 570 CV, 20 més que en el model precedent. El parell màxim, que s’incrementa en 50 Nm i arriba als 800 Nm, ajuda al magnífic rendiment, i els nous turbocompressors garanteixen una resposta encara millor del motor biturbo.

El Porsche 911 Targa 4 GTS es llançarà a mitjans del mes de març i el seu preu final serà de 158.010 euros mentre que el Porsche Cayenne Turbo S es llançarà en el segon trimestre del 2015 i el seu preu final serà de 192.590 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *