1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche presenta el nou Boxster Spyder
Porsche presenta el nou Boxster Spyder

Porsche presenta el nou Boxster Spyder

0
0

Porsche ha presentat el nou Boxster Spyder, un roadster biplaça que manté el caràcter independent de l’anterior model.

Porsche Boxster Spyder

El Porsche Boxster Spyder ofereix una experiència de conducció tradicional però amb unes prestacions contemporànies. Això és gràcies a la sòlida suspensió esportiva, rebaixada en 20 mm, als frens que ja equipava el 911 Carrera, a la direcció que és més directa i al motor de sis cilindres de 3.8 litres que té una potència de 375 CV.

Porsche Boxster Spyder 2El distintiu disseny del Boxster Spyder inclou elements que recorden alguns dels llegendaris esportius de Porsche. Com a tribut al 718 Spyder dels anys 60, aquest nou vehicle té dos prominents cúpules que s’estenen cap avall formant una llarga i aerodinàmica coberta posterior. El sostre de lona, parcialment manual, és adequat per a un ús quotidià i ens recorda als roadsters d’abans, mentre que les aletes que arriben fins a la part del darrera aporten a la silueta un disseny característic. Tant la part frontal com la posterior d’aquest vehicle s’han extret del Cayman GT4.

A l’interior, el conductor i l’acompanyant van assentats en seients esportius més lleugers, de tipus baquet,  que tenen grans suports laterals. I amb l’objectiu de reduir pes, l’equip d’àudio i de climatització no s’inclouen com a equipament estàndard.

El nou Boxster Spyder que sortirà a la venda el mes de juliol,  ja es pot reservar als Centres Porsche i tindrà un preu final de 92.442 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *