1. Home
  2. Actualitat
  3. Porsche produirà el 911 Speedster
Porsche produirà el 911 Speedster

Porsche produirà el 911 Speedster

0
0
El nou superesportiu de Porsche
El nou superesportiu de Porsche

Porsche ha anunciat que produirà el 911 Speedster, un prototip presentat durant el 70è aniversari del fabricant de vehicles esportius. Es produirà com una edició limitada.

Porsche ha decidit començar a fabricar el 911 Speedster en la primera meitat de 2019. Es construiran exactament 1.948 unitats del biplaça obert. Aquesta xifra és un homenatge al Porsche 356 Número 1, que va rebre el seu permís de circulació el 8 de juny de a 1948.

A París, presenta el segon Speedster concept d’aquest any. El seu color Vermell Guàrdia el vincula amb el 911 Speedster de la sèrie G, de 1988. Les noves llandes de radis creuats de 21 polzades i l’interior de cuir negre li confereixen una aparença elegant i esportiva.

Un concept presentat al juny

El 911 Speedster Concept, presentat inicialment el 8 de juny passat a Zuffenhausen com a versió Heritage, entrarà en producció el 2019. El cotxe ha estat desenvolupat en el departament de competició de Porsche a Weissach, amb la col·laboració de Style Porsche i Porsche Exclusive Manufaktur.

El futur 911 Speedster, basat en la gamma 991, serà el primer vehicle que oferirà el nou Paquet Heritage Design. Aquesta exclusiva línia d’accessoris de Porsche Exclusive permet un grau de personalització encara més gran del 911.

Disseny cridaner

Al costat del color cridaner, les llantes de 21 polzades amb fixació mitjançant rosca central són un altre dels punts destacats visualment en aquest nou prototip presentat a París.

El seu disseny de ràdios creuats és similar als Porsche de competició, com el 911 RSR i el GT3 R. Les llums diürnes tintades també estan inspirades en el món de les carreres. A joc amb la pintura de la carrosseria, mantenen el color vermell. Els dos retrovisors exteriors amb forma Talbot, així com la tapa del dipòsit de combustible (situada al centre del capó), estan pintats en negre cromat i platí. En contrast amb la versió Heritage mostrada anteriorment, a l’interior s’utilitza parcialment el cuir negre perforat amb tocs en vermell.

Tots els components de la carrosseria, de la mateixa manera que la tecnologia emprada, són idèntics en els dos 911 Speedster Concept. Això també inclou el marc del parabrisa escurçat, amb els seus panells superiors rebaixats, i finestretes laterals més petites, a més d’un capó posterior de fibra de carboni amb la doble cúpula per darrere dels seients. Tots dos cotxes disposen d’una lona protectora lleugera fixada amb botons tipus Tenax, en lloc d’una capota tova abatible.

Inspirat en el Carrera 4 Cabriolet

La carrosseria del prototip està basada en el 911 Carrera 4 Cabriolet. Els para-xocs, igual que els capons davanter i posterior, estan fets d’un lleuger composite de fibra de carboni, mentre que el xassís s’ha pres del 911 GT3. A més, el departament de desenvolupament de vehicles GT ha proporcionat el sistema d’escapament amb els seus tubs de titani i el grup propulsor, incloent la caixa de canvis manual de sis velocitats.

Aquest departament també és el responsable de la part clau d’aquesta edició limitada: el Speedster Concept està propulsat per un motor bòxer atmosfèric de sis cilindres, que té més de 500 cavalls de potència i és capaç de girar per sobre de les 9.000 revolucions per minut .

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *