Porsche Taycan GTS: Ara, amb una autonomia superior als 500 km

Van debutar al Saló de l’Automòbil de Los Ángeles. I ben aviat arriben. La tercera variant de carrosseria del Taycan, el Sport Turismo, juntament amb la versió GTS, primera a superar els 500 km d’autonomia en el cicle WLTP. Aquesta nova versió GTS es pot combinar amb el Taycan i amb el nouvingut Sport Turismo.

Les sigles GTS fan referència a Gran Turismo Sport. Des del Porsche 904 Carrera GTS del 1963, aquestes tres lletres han tingut un significat especial per als fans de Porsche. Ara, hi ha sempre una variant que porta aquesta llegendària combinació de lletres a cada gamma de models Porsche. Així doncs, el GTS és el primer Taycan a superar la barrera dels 500 quilòmetres d’autonomia, concretament, fins a 504 km segons les xifres d’homologació WLTP.

“La gamma Taycan ha crescut de manera constant des de la seva estrena mundial el 2019. Tres variants de carrosseria amb fins a cinc opcions de motor ofereixen l’alternativa adequada per a cada necessitat”, explica Kevin Giek, Vicepresident de la Gamma Taycan. “Estic molt satisfet que ara tinguem també un Taycan amb les llegendàries sigles de GTS. Se situa en un lloc intermedi dins de la gamma, per sobre del Taycan 4S i per sota del Taycan Turbo”.

Els preus finals a l’Estat Espanyol del Taycan GTS i el Taycan GTS Sport Turisme són de 135.264 i 136.232 euros, respectivament. Totes dues versions arribaran als Centres Porsche durant aquesta primavera. Més endavant hi haurà noves opcions mecàniques per al Sport Turismo.

Per a més informació www.porsche-girona.com.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Renault Arkana: Inspiració esportiva

Renault Arkana: Inspiració esportiva

El Renault Arkana és un SUV cupè esportiu i espaiós, amb una línia realment

Posterior
Volkswagen Taigo: Extraordinàriament quotidià

Volkswagen Taigo: Extraordinàriament quotidià

Desenvolupat sobre la plataforma modular MQB A0 del Polo, el Taigo és un SUV

També et pot interessar
Total
0
Share